Vrienden uitnodigen

Bij diverse websites waar u zich kunt aanmelden, bijvoorbeeld online casino's, kunt u ook uw vrienden uitnodigen en zo extra geld verdienen. Als uw vrienden zich via u aanmelden, dan krijgt u een aantal spaarpunten of een bepaald bedrag bijgeschreven op uw account. Hoe meer vrienden zich dus aanmelden, des te meer punten of geld u kunt verdienen.

Promoot de website

Wilt u dat nog meer van uw vrienden zich aanmelden zodat u allemaal kunnen profiteren van de hoogste kortingen, aanbiedingen en acties? Dan doet u er goed aan om de website te gaan promoten en uw vrienden erop attent te maken dat zij ook heel veel profijt kunnen hebben. U kunt uw websitepromotie waarvan u lid bent al eenvoudig starten door te vertellen hoe uw vrienden precies korting kunnen krijgen en bijvoorbeeld uit te lichten dat de producten die door uw vrienden vaak gekocht worden ook met een mooie korting beschikbaar zijn. Het promoten van een website of webshop levert niet alleen u zelf dan geld op, maar ook uw vrienden of bekenden.

Herinnering

Mochten uw vrienden de eerste keer nadat u ze gevraagd hebt lid te worden, zich nog niet hebben aangemeld, dan kunt u ze er nogmaals op attenderen dat u ze uitgenodigd heeft om lid te worden. U kunt ze nogmaals een leuk en pakkend berichtje sturen met de vraag of ze lid willen worden. Daarnaast kunt u ook nog een keer vermelden waarom ze lid moeten worden en wat voor hen de specifieke voordelen zijn. Ook de tijd die het duurt voor zij bijvoorbeeld voordeel kunnen halen uit kortingen en aanbiedingen kan meespelen in de keuze om lid te worden of niet.

Stuur uw vrienden een bedank e-mail

Hebben uw vrienden de moeite genomen om zich toch aan te melden op de website? Stuur ze dan nog een korte bedank e-mail om ze te bedanken dat ze zich hebben aangemeld en dat jullie allemaal nu kunnen profiteren van de website en alle aanbiedingen. Ook wanneer u misschien al op de hoogte bent van de diverse aankomende acties, kunt u uw vrienden hierover al inlichten om ze te stimuleren de website te gebruiken.