Geld verdienen met emails

Geld verdienen op internet is helemaal geen onmogelijke opgave. U zult er wellicht niet rijk van worden, maar u kunt er wel een leuk zakcentje mee opbouwen waarmee u een keer iets leuks kunt gaan doen. Zo kunt u zich bijvoorbeeld aanmelden op een website als Euroclix.nl. Dit online spaarprogramma biedt u de mogelijkheid om clix te sparen. Deze kunt u dan weer verdienen door e-mail te lezen en enquêtes in te vullen.

Websites die uitbetalen

Let erop dat de website waar u voor gekozen heeft, ook daadwerkelijk geld uitbetaalt. Er zijn namelijk websites die u hoge bergen beloven en daarna niet uitbetalen. U doet er dus goed aan om eerst op internet reviews te bekijken van de website waar u zich graag bij wilt aanmelden. Zo komt u er dus snel genoeg achter of de website die u op het oog heeft, ook daadwerkelijk gaat betalen.

Vergoeding

De vergoeding die websites aanbieden kunnen zeer variëren. Zo wordt er ook onderscheid gemaakt in de e-mails die u moet lezen of enquêtes die u kunt invullen. Bij de diverse enquêtes wordt er doorgaans wel meer uitgekeerd dan voor het lezen van een e-mail. Het kan ook zijn dat er een aantal punten of clix wordt uitgekeerd. Als u dan de betalingsdrempel hebt gehaald, dan wordt er een geldbedrag uitgekeerd door de desbetreffende website.

Tijd

Met deze online technieken kunt u een aardig zakcentje opbouwen om bijvoorbeeld een keer te gaan uit eten. Rijk zult u er waarschijnlijk niet van worden, tenzij u zelf producten gaat verkopen en uw eigen websites gaat beheren. De mails leven vaak maar 2 cent op in een gunstig geval, dus u zult er veel tijd in moeten stoppen om aardig wat mails te kunnen lezen in een kort tijdsbestek om toch iets te kunnen verdienen.